12 دستور برای شیرینی پزی عید
 
دوستت دارم م جان
عشق

دستور برای شیرینی پزی عید

12 دستور برای شیرینی پزی عید www.taknaz.ir

۱) اگر می خواهید  شیرینی هایی با مقدار زیاد  بپزید، فر را روی  حرارت متوسط تنظیم کنید  و آنها را در مدتی طولانی بپزید.  اما برای شیرینی های  ریز و کوچک  (مثل  شیرینی نخودچی)، با حرارت زیاد، می توانید  در وقتتان صرفه جویی  کنید.

 

۲) اگر روی  شیرینی تان  پخته  ولی داخل آن خمیر  مانده، یکی  از دلایلش این  است که حرارت فر زیاد بوده. یک تکه فویل را چندلایه  کنید، روی شیرینی  ها بیندازید و  دوباره شیرینی  ها را در فر بگذارید. این کار  باعث  می شود خمیر وسط شیرینی  هم پخته  شود..

 

 


نكاتی درباره‌ پیمانه‌ها:

 


۳) نکاتی درباره ی پیمانه ها:  پیمانه ها را همیشه با قاشق پر کنید  و هیچ وقت خود  پیمانه را در آرد  و روغن فرو  نکنید.برای  خارج  شدن هوای آزاد  داخل  پیمانه،  آن را تکان  دهید  و روی پیمانه را با پشت  قاشق  صاف کنید.

 

 ۱ پیمانه پودر قند معادل ۱۲۵ گرم پودر قند

 ۱ پیمانه آرد معادل ۱۰۰ گرم  آرد

 ۱ پیمانه شکر معادل ۱۵۰ گرم شکر

 ۱ پیمانه روغن معادل ۱۵۰ گرم روغن

 

۴) همیشه قبل از تهیه ی  شیرینی و کیک در منزل، مواد آن را آماده کنید؛ سپس پخت  شیرینی را آغاز کنید.

 

۵) سعی کنید بهترین مواد اولیه را برای  تهیه  ی شیرینی و  کیک عید  آماده کنید  و بخرید  تا در نهایت، شیرینی  های مرغوب تر و خوشمزه تری  بپزید.

 

۶) تخم  مرغ وقتی زده می شود، قدرت  نگهداری  هوا را در خود  دارد. بنابراین باعث  می شود کیک  یا شیرینی عید  شما خوب  پف کند.  به طور معمول،  سفیده ی  تخم مرغ  است که پس از زدن  کف می کند و هوا را درون خود نگه  می دارد، نه زرده.

 

۷) از تخم مرغ  سردی  که توی یخچال بوده استفاده  نکنید، بلکه بگذارید  گرم شود؛ چون در غیر  این صورت، مجبورید زمان  طولانی تری  مخلوط را هم بزنید. چه بهتر که از تازه  اش استفاده  کنید.

 

۸) هیچ گاه  در فر را قبل از این  که سه چهارم از زمان  پخت سپری شده باشد، باز  نکنید؛ چون  پف کیک می خوابد.

 

 ۹) نشانه ی  کاملا پخته  شدن کیک، این است  که روی آن طلایی شده  باشد  و خوب پف کرده  باشد  و تا  حدودی از دور قالب فاصله گرفته باشد.

 

۱۰) برای تهیه  ی شیرینی های عید، نهایت دقت و حوصله را به کار ببرید؛  چون لطف  این شیرینی  ها به ظرافت و  یک شکل بودن و  هم اندازه بودن آنهاست.

 

 ۱۱) قبل  از شروع  پختن  شیرینی یا کیک، یک بار دستور پخت  را بخوانید  تا در وسط کار  که مواد  را مخلوط کرده  اید،  گیج نشوید و مایه  و خمیر شیرینی  خراب  نشود.


نظرات شما عزیزان:

نام :
آدرس ایمیل:
وب سایت/بلاگ :
متن پیام:
:) :( ;) :D
;)) :X :? :P
:* =(( :O };-
:B /:) =DD :S
-) :-(( :-| :-))
نظر خصوصی

 کد را وارد نمایید:

 

 

 

عکس شما

آپلود عکس دلخواه:







درباره وبلاگ

به وبلاگ من خوش آمدید
آرشيو وبلاگ
پيوندها

تبادل لینک هوشمند
برای تبادل لینک  ابتدا ما را با عنوان دوستت دارم م جان و آدرس sattarnesarvand.LXB.ir لینک نمایید سپس مشخصات لینک خود را در زیر نوشته . در صورت وجود لینک ما در سایت شما لینکتان به طور خودکار در سایت ما قرار میگیرد.





نويسندگان


ورود اعضا:

نام :
وب :
پیام :
2+2=:
(Refresh)

خبرنامه وب سایت:





آمار وب سایت:  

بازدید امروز : 121
بازدید دیروز : 1
بازدید هفته : 124
بازدید ماه : 126
بازدید کل : 28107
تعداد مطالب : 56
تعداد نظرات : 6
تعداد آنلاین : 1



<-PollName->

<-PollItems->

<-PollName->

<-PollItems->

Double-click on an image to see the full-size version

styie>
بازدید از مطالب بلاگفا »» جاوا وب »» http://javaweb.sabablog.com-->